menu

Portret Miranda Sterk

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

Te Sint-Truiden vindt u het dermaceutisch instituut van Miranda Sterk. Miranda is gediplomeerd en gespecialiseerd in huidverbetering. Zij kent, met haar dertig jaar ervaring, de kneepjes van het vak. Door de jaren heen heeft zij zich steeds meer verdiept in de werking van de huid. Hierdoor werkt zij op een hoger niveau dan de klassieke schoonheidsverzorging, dankzij hoogstaande merken die resultaat beloven.

Miranda volgde op haar achttiende de studies tot schoonheidsspecialiste en voelde zich meteen enthousiast over de schoonheidszorgen. “Ik doe het allemaal graag,” lacht Miranda. “Ik was altijd al geïntereseerd in schoonheid en het verzorgen van mensen. En heb daar tot nu toe geen spijt van. Sinds het begin doe ik mijn beroep nog steeds met hart en ziel. Mijn agenda staat tot ‘s avonds volgeboekt. Het zijn lange dagen, maar het is mijn passie. Ik specialiseerde mij in huidverbetering, werk naar anti-aging toe maar ook probleemoplossend voor acné, pigmentatie, eczeem...

Hoogwaardige dermaceutische producten

In haar instituut werkt Miranda met hoogwaardige merken zoals MBR & Kleanthous. “Ik heb hiervoor gekozen omdat ze veel verder gaan dan een klassiek verzorgingsproduct. Ik combineer dit met ultrasoon & lichttherapie, zodat de producten veel dieper in de huid dringen. Ik sta er voor 100% achter omdat ik weet dat je resultaat mag verwachten. Ik laat een klant ook altijd voor en na een verzorging in de spiegel kijken, en ze zien meteen een duidelijk verschil.”

“Ik maak altijd een grondige klantenfiche om te overlopen wat de klanten al allemaal geprobeerd hebben en wat hen stoort. Dan vraag ik wat ze zelf willen verbeteren en overlopen we wat er mogelijk is. Mensen met acné zet ik op een andere lijn, dan iemand die met anti-aging wil werken. In sommige gevallen raad ik een kuur aan, en komen ze wekelijks voor een verzorging. Anderen komen éénmaal elke 6 maanden terug voor een behandeling. Maar dan moeten ze wel meewerken thuis. Alleen kan ik het niet.”

"Uniek concept voor huidverbetering en anti-aging"

Miranda heeft gekozen voor een uniek hoogwaardig concept voor anti-aging en huidverbetering. “Het is de combinatie van een gelaatsverzorging met de producten thuis verder gebruiken, die heel mooie resultaten boekt. Ik maak een foto de eerste keer als ik ze opstart en na 6 maanden een nieuwe. Ze zijn vaak versteld van het resultaat. Als je jezelf elke dag in de spiegel ziet, vallen de verschillen niet zo op. Maar met die foto’s zien ze duidelijk het verschil. Ze vergeten vaak van waar ze kwamen.”

Afbeelding

“Je moet eigenlijk een half jaar hetzelfde product gebruiken. De huid bestaat uit 5 lagen en elke laag vernieuwt zich om de 28 dagen. Dat gebeurt door de dode huidcellen naar boven te stoten, die we gaan verwijderen door te peelen. Zo kunnen de producten beter inwerken. De verzorgingsproducten moeten dus door die 5 lagen om in de onderste huidlaag terecht te komen. Zo ben je bijna 6 maanden verder vooraleer je een compleet nieuwe huidlaag hebt. Dan kom je terug bij mij voor een controlebehandeling.”

Professioneel, resultaatgericht en persoonlijk

Bij Miranda’s instituut krijg je dus een professionele en persoonlijke begeleiding dankzij een uitgebreide klantenfiche, paspoort voor thuisgebruik, huidverbeterende gelaatsverzorging, producten voor thuis,... en een gratis controlebehandeling elke 6 maanden voor wie het ganse pakket neemt. Miranda volgt haar klanten erg goed op en beschikt over heel wat vakkennis. “Als er iets is, mogen ze mij altijd bellen. Dan komen ze tussendoor eens en kijk ik om bij te passen. Na 6 maanden verander ik iets in de verzorging, zodat de huid terug geactiveerd wordt en in gang schiet.”

“Het is een heel ander concept hoe we te werk gaan, dankzij die persoonlijke opvolging en controlebehandelingen. Ik geef mensen nooit het gevoel dat ze moeten kopen. Maar als je je goed verzorgt, heb je een veel beter resultaat en blijft het langer.” Instituut Miranda Sterk staat voor professionele huidverbetering, kwaliteit, resultaatgerichtheid en een persoonlijke opvolging.

Messenger logo
Chat